PVC profili Decco

Print

Decco 71 - optimalan profil za svačiji prozor!

Decco 71 je sistem sa 6 komora i dubinom ugradnje 70mm. Izrađen je od ekološki prihvatljivog materijala i ne sadrži olovo, a njegova postojanost na sve vremenske uslove, odlične termičke karakteristike, veoma lep dizajn i prihvatljiva cena čine ga odličnim izborom za Vaš prozor.

Sistem sadrži široki spektar profila i tako pruža mogućnost realizacije bezbroj tipova prozora i vrata, ali je ujedno sačuvao i jednostavnost koja proizvođačima prozora i vrata u značajnoj meri olakšavaju izradu prozora. 

Profili imaju veoma odličnu završnu obradu koja se ogleda u veoma lepoj površini i prepoznatljivoj, blistavo beloj boji.

 

Decco 73 - sa tri zaptivne gume !

Decco 73 je sistem sa 6 komora i dubinom ugradnje 70mm, kao i sistem Decco 71. Poboljšano zaptivanje sa dodatnom, centralnom, gumenom zaptivkom u crnoj ili sivoj boji.

Decco 82 - sistem profila nove generacije!

Decco 82 je sistem sa 6 komora i dubinom ugradnje 81mm. Izrađen je od ekološki prihvatljivog materijala i ne sadrži olovo, a njegova postojanost na sve vremenske uslove, odlične termičke karakteristike, veoma lep dizajn i prihvatljiva cena čine ga odličnim izborom za Vaš prozor. Mogućnost ugradnje stakla do širine 55mm.

 

Decco 83 - sistem profila nove generacije sa tri zaptivne gume!

Decco 83 je sistem sa 7 komora i dubinom ugradnje 81mm. Izrađen je od ekološki prihvatljivog materijala i ne sadrži olovo, a njegova postojanost na sve vremenske uslove, odlične termičke karakteristike, veoma lep dizajn i prihvatljiva cena čine ga odličnim izborom za Vaš prozor. Mogućnost ugradnje stakla do širine 55mm.Sistem sa tri zaptivke ima poboljšane izolacione karakteristike.

 

Euro + -  sistem profila za renoviranje

Euro + predstavlja porodicu profila za renoviranje. Upotpunjuje prihvaćen sistem profila Decco 71.

 

PVC profili Decco 71. Optimalno rešenje za vaš dom.
PVC podprozorske klupice sečene na meru.Dostava na Vašu adresu.
Wednesday the 27th. . Thanks to Best online poker sites - All rights reserved.