O nama

Print


 ISTORIJA

TIP proizvodno trgovinsko d.o.o. osnovano je, sada već davne, 1992. godine. Tokom turbulentnih 90.tih firma nije bila posebno aktivna. Međutim, početkom novog milenijuma, uspostavljaju se prvi kontakti sa proizvođačima PVC profila za izradu prozora i vrata. Upravo taj momenat određuje smer kojim će se odvijati naša dalja aktivnost. 2004.godine. započinjemo prodaju PVC profila za izradu građevinske stolarije. Prvo u asortiman uvrštavamo sisteme sa tri,zatim sa pet komora. 

Paralelno sa razvojem prodaje PVC profila za izradu prozora i vrata, osvajamo proizvodnju dekorativnih PVC panela za vrata. Prvo stidljivo, sa svega nekoliko modela, a ubrzo sa širokom paletom modela predstavljamo kupcima našu ponudu. Kao kruna višegodišnjeg rada i zalaganja na ovom polju, 2008.godine, osvajamo zlatnu medalju za kvalitet na sajmu u Novom Sadu.

SADAŠNJOST

Danas TIP proizvodno-trgovinsko d.o.o. u svojoj ponudi ima sisteme PVC profila Decco i Thermicco i zajedno sa svojim partnerom iz Poljske populaizuje pomenute sisteme kako u zemlji tako i u okruženju.

PVC dekorativni paneli, zauzimaju važano mesto u trenutnom poslovanju naše firme. Danas smo čestim inovacijama i podizanjem nivoa kvaliteta kao i tehnološkog razvoja naših proizvoda značajno povećali obim proizvodnje i prometa  te značajno skratili rokove izrade.

 

U vrlo kratkom vremenu, značajan uspeh ostvarujemo i u plasmanu PVC podprozorskih klupica u saranji sa partnerima iz Mađarske. Kvalitet i veoma pristupačna cena su glavni aduti koje ovi proizvodi poseduju ujedno su to i glavni razlozi uspešnosti njihove prodaje.

PLANOVI ZA  BUDUĆNOST

 U uslovima kojima se privreda danas nalazi, veoma je teško praviti planove za budućnost. Ali i pored toga, sa sigurnošću možemo reći da će nam u fokusu ostati naši kupci i njihove potrebe i očekivanja. Glavni cilj našeg rada u vremenu koji dolazi jeste još jedan korak u susret zahtevima kupaca. 

Želimo svoju ponudu upotpuniti i aluminijumskim sistemima profila, alu i PVC roletnama, fiksnim i pokretnim komarnicima te okovima za prozore i vrata. 

Paralelno sa tim radićemo na razvijanju sistema "sve na jednom mestu" i "isporuka do vrata kupca"  

    

    

     

PVC profili Decco 71. Optimalno rešenje za vaš dom.
PVC podprozorske klupice sečene na meru.Dostava na Vašu adresu.
Wednesday the 27th. . Thanks to Best online poker sites - All rights reserved.